Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

Jørn Hoel & 16 strings from Hell

Overview

Jørn Hoel & 16 strings from Hell

Jørn Hoels musikk har forført hjerter gjennom mange tiår. Hans musikalske utrykk krysser mange grenser, fra soul og blues via popmusikk til latino stemninger. Publikum har i de siste årene også blitt kjent med han gjennom ulike TV-opptredener som: «Hver gang vi møtes», « Korslaget», og «Stjernekamp». I Stjernekamp fikk han vist den enorme musikalske allsidigheten han besitter, bla. rørte han publikum under sin fremførelse av opera.
I det siste halvåret har han vært deltager i programmet «16 uker i helvete», som har gått i vinter på Discovery. Dette programmet handlet om livsstilsendringer, og vakte en del debatter og reaksjoner. Der ga Jørn Hoel det en annen stemme, nemlig om å endre sitt eget liv med helsemessige utfordringer, gjennom trening og sunnere ernæring. Noe svært mange kjente seg igjen i, og fulgte nøye med på.

Gjennom de ulike fjernsyn og en rekke radioprogram, har man også blitt kjent med hans smittende og humoristiske humør. Dette er en stor del av hans personlighet og karisma, som gjør konsertene hans til en sikker folkefavoritt. Orkestret hans består av to meget drevne og dyktige musikere, som skaper lydbilder i ulike stilarter, og får alle sjangre til å oppfattes som én kilde.

Alle har et forhold til sangene hans enten det er gjennom hans romantiske slagere fra 80-tallet som "Har en drøm", "Ei hand å holde i", eller "Vi skal elske i sneen". Eller de fengende latino-rytmene i "Lost in the tango", "Cumbia for stive hofte" og "En blå løk". Andre forguder hans hese og karakteristiske stemme når han synger blues og soul som er hans bakgrunn. Mange sterke sider fra en artist som alltid leverer. Jørn Hoel er og blir en klassiker.

Jørn Hoel, vokal, akk gitar
Alexander Pettersen, percussion
Tore Blestrud, pedal steel gitar (16 str.), dobro

  • Last Updated: 20.05.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 22. juli 2022 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jørn Hoel & 16 strings from Hell
Your Recently Viewed Pages