Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Jørn Hoel Trio til Cafe 3B

Mer info

Jørn Hoels musikk har forført hjerter gjennom flere tiår. Hans musikalske utrykk krysser mange grenser, fra soul og blues via popmusikk til latino stemninger. Publikum har i de siste årene også blitt kjent med han gjennom ulike TV-opptredener som: «Hver gang vi møtes», «Korslaget», og «Stjernekamp». I Stjernekamp fikk han vist den enorme musikalske allsidigheten han besitter, bla. rørte han publikum under sin fremførelse av opera.

I fjor var han vært deltager i programmet «16 uker i helvete», som gikk på Discovery. Dette var et program som handlet om livsstilsendringer, hvor Jørn hadde en spennende og tydelig rolle. Nå i vinter har han igjen vært aktuell gjennom fjernsynsserien på TV2 «Hemmelige Duetter», hvor han fremførte «Dancing in the Dark», sammen med sine 3 døtre.


Gjennom de ulike fjernsyn og en rekke radioprogram, har man også blitt kjent med hans smittende og humoristiske humør. Dette er en stor del av hans personlighet og karisma, som gjør konsertene hans til en sikker folkefavoritt.


Alle har et forhold til sangene hans enten det er gjennom hans romantiske slagere fra 80-tallet som “Har en drøm”, “Ei hand å holde i”, «Elsk mæ sakte» eller “Vi skal elske i sneen”. Eller de fengende latino-rytmene i “Lost in the tango”, “Cumbia for stive hofte” og “En blå løk”. Publikum koser seg med hans hese og karakteristiske stemme, også når han synger blues og soul som er hans bakgrunn. Mange sterke sider fra en artist som alltid leverer. Jørn Hoel er og blir en klassiker.


Jørn Hoel, vokal, akk gitar

Alexander Pettersen, percussion

Tore Blestrud, pedal steel gitar

Sist oppdatert: 05/30/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt