Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Kick Nattklubb & Scene

Jaa9 & OnkL P til Kick Scene

  • Dronningensgate 8, Kristiansand S
  • +47 38028330
  • 4. november 2016 - 4. november 2016
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Jaa9 & OnklP stammer fra det Lillehammer-baserte rapkollektivet Dirty Oppland, og har siden 2002 jobbet sammen om en rekke utgivelser. De står bak enorme hits som «Kjendisparty», «Glir forbi» og «Partysvenske» samt de kritikerroste albumene «Bondegrammatikk», «Sjåre byrmæ» og «Føkk ferie».

Våren 2016 siden slapp gutta «Jeg er» (feat. Urørt-vinnerCezinando), en usedvanlig frisk og fengende forsmak på deres kommende og niende langspiller. Låta ble for øvrig B-listet på kanaler som NRK P3 og mP3.

Live er Jaa9 & OnklP alltid garantister for topp stemning og har en rutine og hitparade i arsenalet sitt få her på berget kan matche. I løpet av sommeren har «9P» levert fantastiske festivalopptredener og klubbkonserter rundt omkring i Norge. Og når gutta snart slipper nytt album, er det en sulten og revitalisert duo som igjen skal ut på veien. Det er med andre ord bare å glede seg til sirkus Jaa9 & OnklP ruller inn til byen og Kick Scene!

Support:
Vågsbygd Handy har siden begynnelsen av 2000 tallet etablert seg som en viltvoksende kjøttetende plante i den ellers så velstelte hagen som kalles norsk hiphop. Med albumene Hverdagsninja og Undervannsmusikk har de rendyrket sitt eget bisarre univers, som kjennetegnes av harde beats og kyniske tekster. Sammen med Son of Light figurerer de også i gruppen Hemmelig Sekt og slipper nytt album begynnelsen av 2017. Forvent å se et forrykende liveshow med Intens energi, maskingevær flows og et heseblesende tempo.

  • Last Updated: 21.10.2016
  • Source: Visit Kristiansand
Dates
fredag 4. november 2016

See All
Click to activate
Kristiansand S, Norway
The latitude and longitude
58° 8' 37" N / 7° 59' 42" E
Jaa9 & OnkL P til Kick Scene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad