VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Jaga Jazzist

  • Kongensgt 19 Trondheim 7012
  • +47 73525200
  • 9. oktober 2020
  •  /  21:00
  •  /  Price 450,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Jaga Jazzist på Norgesturné!

Dette er stort. Jaga Jazzist, bandet som har eksistert i mer enn 25 år og som er et kraftsenter i norsk musikk, gav ut sitt syvende studioalbum “Pyramid” i august i år på Flying Lotus´plateselskap Brainfeeder. Som veldig mye annet i verden ble samtlige av bandets konserter dette året satt på hold, men opp av asken og ut av ilden er det med ekstatisk glede og vill begeistring vi annonserer at Jaga Jazzist skal spille åtte konserter i sju byer i Norge i høst, allerede nå i oktober. Bli med og dans med oss!

Albumet “Pyramid” fikk stående ovasjoner i norske og internasjonale medier, og ble spilt inn på bare to uker på ei hytte i et koronafritt Sverige i 2019. Resultatet er et meditativt opprivende sci-fi elektronisk akustisk post-prog-jazz-rockalbum, og har blitt sammenlignet med både Khruangbin, Giorgio Moroder, Thundercat, Neu! og Fela Kuti. Er det jazz? Er det rock? Post-rock kanskje? Hvem vet. Det blir iallefall et mylder av akustiske og elektroniske instrumenter, og folk som virkelig kan å spille på de!

Jaga Jazzist har vært et av norsk musikks mest stilmessig særegne band, og er kjent for et kompromissløst fokus på kvalitet både på album og liveshow. Konsertene i oktober definerer en helt ny retning for orkestret, og det musikalske hovedfokuset er bandets nyeste album “Pyramid”, i tillegg til en og annen gammel slager fra bandets rikholdige musikalske arkiv. Dette blir gøy!
Kom og bli med på en fantastisk konsertopplevelse av de sjeldne!

-

Byscenen Trondheim
- Aldersgrense: 18 år
- Dørene åpner kl. 20:00
- Konserten starter kl. 21:00

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende?
→ byscenen.no/om-byscenen/

Info om smittevern på Byscenen
→ byscenen.no/corona-covid-19

  • Last Updated: 14.09.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

fr. 9. oktober 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jaga Jazzist
Your Recently Viewed Pages