VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Jaga Jazzist

Overview

Jaga Jazzist på Norgesturné!

Dette er stort. Jaga Jazzist, bandet som har eksistert i mer enn 25 år og som er et kraftsenter i norsk musikk, gav ut sitt syvende studioalbum "Pyramid" i august i år på Flying Lotus ?plateselskap Brainfeeder. Som veldig mye annet i verden ble samtlige av bandets konserter dette året satt på hold, men opp av asken og ut av ilden er det med ekstatisk glede og vill begeistring vi annonserer at Jaga Jazzist skal spille åtte konserter i sju byer i Norge i høst, allerede nå i oktober. Bli med og dans med oss!

Albumet "Pyramid" fikk stående ovasjoner i norske og internasjonale medier, og ble spilt inn
på bare to uker på ei hytte i et koronafritt Sverige i 2019. Resultatet er et meditativt
opprivende sci-fi elektronisk akustisk post-prog-jazz-rockalbum, og har blitt sammenlignet med både Khruangbin, Giorgio Moroder, Thundercat, Neu! og Fela Kuti. Er det jazz? Er det rock? Post-rock kanskje? Hvem vet. Det blir iallefall et mylder av akustiske og elektroniske instrumenter, og folk som virkelig kan å spille på de! Jaga Jazzist har vært et av norsk musikks mest stilmessig særegne band, og er kjent for et kompromissløst fokus på kvalitet både på album og liveshow. Konsertene i oktober definerer en helt ny retning for orkestret, og det musikalske hovedfokuset er bandets nyeste album "Pyramid", i tillegg til en og annen gammel slager fra bandets rikholdige musikalske arkiv. Dette blir gøy! Kom og bli med på en fantastisk konsertopplevelse av de sjeldne!

Arrangementstidspunkt/konsertstart : kl. 20:00 - Dørene åpner kl. 19:00

Aldersgrense 20 år.
Ingen rabatt for ledsager.

Alle rettigheter
Arrangørens nettside

  • Last Updated: 16.09.2020
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

to. 15. oktober 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jaga Jazzist
Your Recently Viewed Pages