VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

JAGA JAZZIST

  • Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 13. august 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Ventetiden er over! I fjor måtte vi avlyse, men i år kommer endelig Jaga Jazzist til Haugesund. Det sies at Flytten har blitt ombygget minst et dusin ganger siden bandet spilte i Haugesund sist.
Det tett befolkede bandet har allerede rukket å feire sin 25 første år på planeten, og er ikke bare for legender å regne på den alternative musikkscenen. De er også et slags viltvoksende kratt, som stadig skyter vitale skudd i nye deler av norsk musikkliv. Både som utømmelig leverandør av musikere til en lang rekke band og artister - fra A-ha til Todd Terje, men også som produsenter og filmmusikk-komponister. De har turnert kloden rundt og samarbeidet med London Sinfonietta, Pat Metheny og Motorpsycho.
I fjor slapp de Pyramid, sin første utgivelse på fem år – denne gang via Flying Lotus sin label Brainfeeder. Albumet, som er det niende i rekken ble nominert til en Spellemann. Her tar oktetten et dypdykk i postrock, jazz og psykedelia. Et begeistret internasjonalt anmelderkorps har beskrevet musikken som både meditativ og opprivende, og nevnt referanser som Khruangbin, Giorgio Moroder, Thundercat, Neu! og Fela Kuti.

  • Last Updated: 28.05.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fr. 13. august 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
JAGA JAZZIST
Your Recently Viewed Pages