Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Indre Østfold Askim

Jahn Vi Elsker - En hyllest til Jahn Teigen og Prima Vera, Askim Kulturhus

Overview

En historisk og storslagen aften, til ære for hele Norges Jahn Teigen, som fyller 70 år høsten 2019.

Her vil de mest kjente sangene til Jahn Teigen og Prima Vera bli framført av sangtrioen, Per Dahl (Pedal), Magne Skibsted Jensen og Tommy Wærnes, alle fra Halden. Førstnevntes band, «Pedal & the Moving Targets» spilte på Askim festivalen helt tilbake i 1981, mens Skibsted Jensen, var med på kafékonsert på Kulturhuset så sent som i 2014 med gruppa «Kinky Way», et tribute band til den kjente engelske rockegruppa The Kinks. Wærnes er kjent som frontmann i gruppa Blues Edixtion. Sammen er disse 3 herrene «dynamitt» i god Jahn Teigen ånd.
Artistene akkompagneres for anledningen av bandet «Tivoli», som vil levere arrangement og energi i velkjent Jahn Teigen og Prima Vera stil. Bandet består av Tommy Kristiansen (bass), Svein Tore Furuvarp (trommer), Christer Andersson og Roy Løvli (piano, keyboards) og sist men ikke minst Askims egen André Teig (gitar). Med seg har de Camilla Mathisen, Marit Østli Trønnes og Marita Furuvarp på kor.

Nyårets storproduksjon på musikkfronten er et samarbeid mellom Askim Kulturhus og Trønnes Kulturformidling.

Kvartetten, Dahl, Jensen, Wærnes og Hansen lover en forrykende og helstøpt festforestilling til glede for Askims konsertpublikum. Her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid, og skaffe seg billetter i tide. Billetter selges på Ticketmaster og i Askim Kulturhus.

  • Last Updated: 18.01.2019
Dates

lø. 2. mars 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jahn Vi Elsker - En hyllest til Jahn Teigen og Prima Vera, Askim Kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad