VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Jammerdalen

Overview

RELEASE PARTY. Etter utsolgt debutkonsert på Blyge Harry i September - med fantastiske tilbakemeldinger - oppskaleres nå formatet på Spor 5 med lyd og lys for å gi publikum en enda bedre opplevelse.

RELEASE PARTY. Etter utsolgt debutkonsert på Blyge Harry i September - med fantastiske tilbakemeldinger - oppskaleres nå formatet på Spor 5 med lyd og lys for å gi publikum en enda bedre opplevelse. Vår første EP jobbes med i disse dager, så denne konserten blir vår release party. Velkommen!
Special guest; James F


JAMMERDALEN - BIO
 Etablert i 2019 av erfarne musikere som beviser at Stavanger-rocken lever i beste velgående. Jammerdalen kombinerer elementer fra 60-talls gitarrock og 70-årenes prog-rock i en symbiose som definitivt har sin egenart. Jammerdalen har sitt opphav i Østre bydel – både som navn og besetning - og baserer tekstene på barndommen derfra og følelser i så måte. Vokalist og frontfigur Steinar Meling leverer engasjement og utstråling mens Per Riis slenger ut riff og energiske soloer over et solid komp av Knut Godal og Lasse Pedersen på trommer og bass. Det hele toppes av koristene Christine Falkeid & Pia Aasland Bertelsen og keyboardist Steinar Oldereide slik at det musikalske utrykket blir komplett.
Ordsmeden Tore Kvam står for fantasifulle og ettertenksomme tekster på dialekt som røres sammen med gode melodier og arrangement fra Jammerdalen. Dette skaper en flerretters buffet som det er lett å forsyne seg flere ganger av.

  • Last Updated: 21.11.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 6. februar 2021 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jammerdalen
Your Recently Viewed Pages