Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Jan Eggum: Observatør på tur

Mer info

Eggum har, etter en innholdsrik og variert karriere, gjort seg fortjent til å bli trukket frem som en bauta innen norsk musikk, både som tekstforfatter og artist. Høsten 2024 slipper han sitt 25. album, med 11 helt nye sanger. Albumet har fått navnet "Observatør", der han nok en gang briljerer med sine nøyaktige beskrivelser og betrakninger fra sitt perspektiv som observatør i en årrekke. 
Med en karriere som spenner over flere tiår, har Jan Eggum skapt en imponerende katalog av sanger som berører hjertet og reflekterer over livets opp- og nedturer. Med hans dyptgående tekster har han oppnådd en status som en av Norges mest respekterte og kjente artister og melankolikere. 
La deg fange av Eggums fremførelser, hvor hans lidenskap for musikken skinner gjennom. Enten det er de melankolske balladene som treffer deg rett i hjertet, eller de mer oppstemte og fengende låtene som får deg til å danse i stolen, vil du bli revet med av Jan Eggums unike stil og lune humor.
Kom og bli med på en reise gjennom Jan Eggums fantastiske musikkunivers! Sikre deg billetter i dag og få en konsertopplevelse du vil huske lenge.

Sist oppdatert: 06/14/2024

Kilde: Visit Greater Oslo

Sider du nylig har besøkt