Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Jan Eggum på Ogna Scene

Mer info

Velkommen til konsert med selveste Jan Eggum, på Ogna scene.

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester - til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger. Det er ingen grunn til at det ikke blir bra i 2024 når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange, fantastiske viser. Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. Velkommen til en kveld med en av landets største artister!

Dørene åpner kl. 12.45 med salg av Violetas pizza.

KOMMER DU MED TOG?

Det er ikke lange spaserturen fra Ogna stasjon til Ogna scene (15 min) men med Grønefed Kulturtuns Shuttle buss tjenester hentes og bringes de fantastiske publikummere som skal til Ogna Scene på Ogna togstasjon helt gratis. Og bringes også tilbake til stasjonen etter endt konsert.

Det legges opp slikt at de som med toget fra Stavanger blir plukket opp 12.50 (ca)

Fra Egersund 13.36 (ca)

Grønefed Kulturtun ønsker å gjøre det enkelt og behagelig for dere. NB. Men, de har kun én bil, blir det da mange som skal kjøres kan det bli fra 5-10 minutt ventetid


Sist oppdatert: 06/19/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt