Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

JAN EGGUM

  • Smedasundet 87, Haugesund
  • +47 41849854
  • 1. november 2018 - 3. november 2018
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

JAN EGGUM

BEGRENSET ANTALL BILLETTER - Sittende publikum.

Jan Eggum solgte fort ut konserten sist på Flytten så her gjelder det å være rask.

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum konsert.

Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene.

Selv om Jan Eggum nå har gått fra å tilhøre de gamle unge til å tilhøre de unge gamle, viser han ingen tegn til å gi seg enda. Gjennom utrettelig turnering, stor suksess på turne med sin gamle makker Halfdan Sivertsen og som deltager i TV2 programmet " Hver gang vi møtes" viser Jan at han er like aktuell som noen gang.

  • Last Updated: 13.12.2017
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

to. 1. november 2018 kl. 01:00 20:30 22:00

fr. 2. november 2018 kl. 01:00 20:30 22:00

lø. 3. november 2018 kl. 01:00 16:00 17:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
JAN EGGUM
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad