VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Jan Eggum

  • Wrightegaarden , Tordenskjoldsgate 2, Langesund
  • 16. juli 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester – til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger. 

Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen, er det en glede å lansere en turné med Jan Eggum alene på scenen. Under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra» vil Jan og gitaren hans reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader. 

Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

NB: Kun 200 billetter. Arrangementet vil ha en annen form enn våre tradisjonelle konserter og vil selvfølgelig være tilpasset smittevernreglene. Velkommen til Wrightegaarden!

18 års aldersgrense
Portene åpner kl. 20:00
Ledsager: gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)
 

  • Last Updated: 22.06.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 16. juli 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jan Eggum
Your Recently Viewed Pages