Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Kilden Teater- og Konserthus

Jan Garbarek Group featuring Trilok Gurtu

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 28. oktober 2016 - 29. oktober 2016
  •  /  19:30
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Ingen spiller saksofoner som vår verdensberømte jazzstjerne. Garbarek hylles som opphavet til kvalitetsbetegnelser som ”Den nordiske tone” og ”Fjelljazz”. Garbareks komposisjoner og improvisasjoner, og hans rike, ekspansive tone har fengslet musikkelskere i rundt 50 år.

NB: Konserten 28/10 er utsolgt, Kilden Teater- og Konserthus setter opp en ekstrakonsert med Jan Garbarek den 29/10. Billetter kjøpes på nettsiden til Kilden.

Siden har det blitt utallige plateutgivelser, konserter over hele verden, mange års samarbeid med Keith Jarrett, og et enestående arbeid med Hilliard Ensemble. Det har gjort Garbarek populær over alle musikalske sjangere og grenser.

Helt siden hans første utgivelse på det tyske plateselskapet ECM, har han vært en av selskapets mest suksessrike artister. Garbarek selv har aldri vært interessert i at musikkritikere prøver å sette ham i en spesifikk bås. Musikken hans hører hjemme både i jazz-, klassisk- og popkategorien.

På 70-tallet var Jan Garbarek nærmest husmusiker på Kristiansands jazzklubb ”Blew”. Men med unntak av en konsert i Vennesla på 80-tallet, med blant andre bassist Eberhard Weber, har sørlendingene i årene etter måttet reise andre steder for å høre Garbarek. Inntil han nå kommer til Kilden med sitt tre manns sterke band.

På konserten i Kilden blir Jan Garbarek ledsaget av sin keyboardist gjennom mange år, Rainer Brüninghaus, av den brasilianske el-bassisten Yuri Daniel, og av mestertrommeslageren Trilok Gurtu fra India.

  • Last Updated: 04.10.2016
  • Source: Visit Kristiansand
Dates
fredag 28. oktober 2016

lørdag 29. oktober 2016

See All
Click to activate
Kristiansand S, Norway
The latitude and longitude
58° 8' 22" N / 7° 59' 50" E
Jan Garbarek Group featuring Trilok Gurtu
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad