Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Jan Kjærstad og NTNUs litteraturpris

  • Kongens gate 1, Trondheim
  • 72547500
  • 20. oktober 2017
  •  /  19:00
  •  /  Price NO
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Velkommen til åpningen av Trondheim litteraturfest 2017!

På fredag kveld får vi besøk av festivalens hovedgjest Jan Kjærstad, som blir intervjuet av Ole Jacob Hoel, kulturjournalist i Adressa. De vil ta for seg Kjærstads forfatterskap med spesielt fokus på hans kritikerroste nye bok, Berge.

Under åpningsfesten blir også NTNUs nye litteraturpris delt ut for første gang. Prisen skal deles ut annethvert år til skjønnlitteratur og faglitteratur, og i år står skjønnlitteraturen i fokus. Vinneren blir presentert og vi får også en smakebit fra dennes forfatterskap.

Også på programmet på Kulturtorget denne kvelden: Den unge bergenske dikteren Kristina Leganger Iversen vil lese opp fra egne tekster, og det vil bli et kunstnerisk innslag fra duoen Martha Standal (dans) og Erik Havnes (lyd), som vil fremføre et verk inspirert av festivalens tema "arv".

Kulturtorget, hovedbiblioteket. Inngang kr 150/100 (vanlig/student). Billett kan kjøpes på Hoopla: https://tfb.hoopla.no/sales/aapningsfest

 

Trondheim Litteraturfest arrangeres for sjette gang i 2017. Med visjonen om å «Bringe den nære og den fjerne litteraturen til Trøndelag» har litteraturfesten blitt en viktig litterær arena i kunnskapsbyen Trondheim.

Trondheim litteraturfest er resultatet av et samarbeid mellom Trondheim folkebibliotek, Litteraturhuset i Trondheim og NTNU.
EventTrondheim litteraturfest 2017

  • Source: Trondheim Events
Dates

fre 20. oktober 2017 19:00

See All
Jan Kjærstad og NTNUs litteraturpris
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad