Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

JANE CAMPION KORTFILMKVELD - 26/4 KL. 18:00

Overview

Originaltittel: Peel, Passionless Moments og A Girl's Own Story. Regi: Jane Campion. Australia, 1982-1984. Engelsk tale, utekstet. Aldersgrense: 9 år. Format: 16mm. 9min, 13min, 27min.

Vi viser de tre kortfilmene Peel, A Girl's Own Story og Passionless Moments

Dette kortfilmprogrammet samler tre av Campions kortfilmer, som alle bidro til at navnet hennes havnet på leppene til verdens filmkritikere.
Peel stakk av med gullpalmen for beste kortfilm i Cannes, og både Passionless Moments og A Girl's Own Story ble tatt inn i Un Certain Regard-programmet samme år. Felles for filmene er en lekenhet, originalitet og Campions mesterlige glorifisering av det hverdagslige.
Vi viser filmene i rekkefølgen de kom i, på 16mm-kopier rett fra det nasjonale filmarkivet i Australia. Det føles passende at det er nettopp dette hverdagslige formatet, som i sin tid ble brukt i undervisning og husholdninger, som skal bringe Campions kortfilmer til publikum.
Denne visningen blir en unik mulighet til å få et gjensyn med disse kortfilmperlene på det store lerretet.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 22.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 26. april 2023 18:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
JANE CAMPION KORTFILMKVELD - 26/4 KL. 18:00
Your Recently Viewed Pages