VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Janove Barrikadeballader

Overview

Janove har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en ep som slippes digitalt fredag 4 september og fysisk på vinyl lørdag 5 september. Albumet byr på totalt seks spor, blant dem den allerede utgitte singelen "Opp av Ruiner". Dette er låter inspirert av håpet og samholdet som må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. Derav navnet «Barrikadeballader». Kall det gjerne en oppfølger til Spindelvevriff.

Og som alltid har han kost seg glugg ihjel med å designe sin egen scenografi. Denne gangen blir han som en dukke i mitt eget teater inni sin egen «La Scene Miniature», en scene på scenen. Det er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten.

Dette blir den mest eksklusive og intime turnéen han har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001, så det blir garantert en utrolig gøy og spennende reise.
Han håper så mange som mulig benytter seg av de små kulturelle tilbudene artistene har å by på i høst, og har full tillit til at samtlige arrangører gjennomfører alle sine konserter trygt etter gjeldende koronaregler.


Arrangementstidspunkt/konsertstart : 21:00
Dørene åpner : 20:00
Servering : Øl/vin
Aldersgrense: 18 år
Ledsager: full pris

 

  • Last Updated: 24.08.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 29. oktober 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Janove Barrikadeballader
Your Recently Viewed Pages