VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Janove Live - Det Sorte Karneval - Ny dato 20. november 2021

  • Ishockeyveien 1, Stavanger
  • +47 51530814
  • 20. november 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Janove med ny singel 06.09.19 og avslutningskonsert i DNB Arena 20.11.21
Etter en tid alene på pianoet hvor han har spilt for fulle konserthus og utsolgt Opera i 2018/2019, er Janove nå i full gang med utviklingen av sitt tredje album med band som har fått tittelsporet «Det Sorte Karneval».
Albumet kommer høsten 2020, men singelen «Det Sorte Karneval» lanseres allerede 6.september. Samtidig lanseres også avslutningskonserten til «Det Sorte Karneval Tour 2020» som finner sted i DNB ARENA, LØRDAG 20.11.2021. Dette blir hans største solokonsert til dags dato. Resten av turnéen lanseres fortløpende i høst.

Janove er blant landets mest produktive og sjangeroverskridende artister. Foruten sitt Kaizers Orchestra, har han laget musikk til mange teaterstykker, film og musikaler. I sommer vant han den gjeve Heddaprisen «Årets Forestilling» for det stumme teaterstykket «The Mute» (2019) som han utviklet sammen med Christian Eriksen og Stavanger Symfoniorkester.

Janove om «Det Sorte Karneval»:
Etter noen fine år med komponering og utforskning av både nytt band og meg selv som soloartist uten band, samtidig som jeg har jobbet utrolig mye med musikal-og symfonisk-teatermusikk, kjenner jeg meg nå rigget, inspirert og klar for å utvikle et nytt rockealbum. Sammen med bandet har jeg de siste årene dyrket frem et uttrykk og en estetikk som vi brenner for å utvikle og fremføre sammen. Vi er blitt kjent med våre beste sider sammen, spiller låtene inn live i studio og har fokus på sving, timing, dynamikk og luften rundt musikken. Dette er kvaliteter og egenskaper som vanskelig kan utnyttes fult ut før man har gått noen runder sammen. «Det Sorte Karneval» blir min mest dynamiske, frie og visuelle plate til nå.

Janove om å spille i DNB Arena:
Herregud. Hva kan jeg si? Jeg har vært der med Kaizers Orchestra og det er kanskje de kuleste konsertopplevelsene jeg har hatt i mitt liv. Nå drømmer jeg om å oppleve det igjen med ny musikk og nytt band. Det er dritskummelt å lansere en så stor konsert, men på den andre siden garanterer jeg at vi kommer til å holde standarden oppe og levere et killer liveshow. Vi stiller som alltid med en fantastisk lyd- og lysproduksjon, en håndfull visuelle triks fra teaterverden og et supertrimmet band. Det blir nok hovedvekt på låter fra det nye albumet, blandet med det beste fra de gamle.

Dørene åpnes: kl. 18:00
Konsertstart: kl. 19:30

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 20. november 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Janove Live - Det Sorte Karneval - Ny dato 20. november 2021
Your Recently Viewed Pages