Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

JazzGalleriet presenterer: Hystad og Ovesen!

Dagens repertoar er satt sammen av Are og Jan Kåre. De har i stor grad valgt låter fra siste halvdel av 60-tallet av komponister som Horace Silver, Herbie Hancock, Keith Jarrett og Eddie Harris  

Are og Jan Kåre har inn til nylig spilt salsa sammen i Bergen Vista Social Club, men for folk flest er de nok mest kjent fra byens ulike jazzscener. Begge er eller har vært med i det musikalske flaggskipet Bergen Big Band. Jan Kåre har nylig avsluttet en lang karriere som musikalsk ansvarlig ved Den Nationale Scene. I alle år har han kombinert denne posten med å frilanse og delta i byes musikkscene forøvrig. Are har på sin side kombinert undervisning og storbandledelse med aktiv musikkutøvelse, også han på teaterscenen så vel som i konsertsalen.
JazzGalleriet er lokal ettermiddagsjazz, servert en gang i måneden i Småsalen i Fana kulturhus. Her vil du møte husbandet med gjester som spiller jazzinspirert musikk i smått og stort format. Her kan du toppe lørdagsformiddagen din med et musikalsk møte med nye fjes og stemmer fra floraen av fanabuer og bergensere forøvrig som sysler med levende musikk.

Enkel servering.

Husbandet består av:

Øystein Kvinge: piano
Peter Sæverud: bass
Jan Tore Ness: trommer

Fana kulturhus, Småsalen 20.4.2024 kl. 14:00.
Bill.: kr. 200,- ordinær / 150,- honnør/barn/ungdom/stud. Barn under 16 gratis
Billetter selges på nett hos Ticketco og ved inngang.

Arrangementet støttes av Bergen kommune. 
Credit: Photo: Tore Sætre (CC BY-SA 4.0) https://setre.net/ 

Sist oppdatert: 04/12/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt