VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

JAZZINTRO

  • Spor 5, Jernbaneveien, Stavanger, Norway, Stavanger
  • 11. oktober 2020
  •  /  13:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Maijazz:Høstjazz presenterer Jazzintro, hvor to av landets åtte mest spennende unge jazzband kjemper om å bli Årets unge jazzmusikere 2020.

Maijazz:Høstjazz presenterer Jazzintro
Jazzintro hvor to av landets åtte mest spennende unge jazzband kjemper om å bli Årets unge jazzmusikere 2020:

Amund Kleppan Kvartett
Bandleder, komponist og trommeslager Amund Kleppan kommer fra Lillehammer og studerer ved Jazz Institute Berlin. I 2018 vant han Dølajazz sin talentpris, og høsten 2019 ga han ut sitt debutalbum «Venture».  Kvartetten har kun eksistert i litt over et år, men har allerede rukket plateslipp og europaturné.  Bandet spiller Kleppan sine komposisjoner som er en sammensmeltning mellom den intense moderne NYC-scenen, rytmisk avant-jazz fra Berlin og den åpne nordiske lyden. Musikken kan beskrives som energisk, melankolsk og følsom med sterke melodier over kompleks harmonikk, med en rytmeseksjon som skaper både spenning og tyngde.
Julius Gawlik – saksofon, Tal Arditi - gitar, Julian Haugland – kontrabass, Amund Kleppan – trommerHein Westgaard Trio

De tre musikerne i Hein Westgaards Trio møttes i København i 2017 og har siden spilt sammen i mange forskjellige konstellasjoner. Trioen arbeider med Westgaards komposisjoner, og bruker improvisasjon og samspill utenfor faste rammer som en viktig del av bandets identitet og uttrykk. Bandet henter inspirasjon fra jazz, country, rock, fri improvisasjon, klassisk- og samtidsmusikk og folkemusikk, hvor skillet mellom komposisjon og improvisasjon blir flytende og elastisk.
Hein Westgaard – gitar, Petter Asbjørnsen – kontrabass, Simon Forchhammer -trommer

CASH FREE
MaiJazz er CASH FREE. Alt billettsalg kun med kort betaling. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på nettet på forhånd.Praktisk informasjon for våre konserter angående smittevern:
 
Pga. koronasituasjonen vil alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittebegrensende tiltak. Selv om vi for tiden har lite smitte i vår region, kan dette endres og vi har alle et ansvar til å opprettholde smittevernsreglene. Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd, siden det er begrenset kapasitet.
Det selges kun unummererte sitteplasser hvor avstandsregelen på 1 meter blir praktisert.
Er dere flere som har kjøpt billett sammen, får dere sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater.
 
Våre enkle huskeregler er slik:
Dersom du har eller kjenner symptomer på sykdom, skal du holde deg hjemme.Vi holder avstand til alle rundt oss i konsertlokalet.Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig ved ankomst til konsertlokalet og når du forlater konsertlokalet.Bestilling av drikke skjer via app og blir servert til deg der du sitter (bordservering).
Du skal være trygg på konsert hos oss - god fornøyelse!
 

  • Last Updated: 24.08.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 11. oktober 2020 13:30 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
JAZZINTRO
Your Recently Viewed Pages