Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Jean Birgitte and the Vaudevilles - summertine show på Ogna Scene

Mer info

Er du klar for en musikalsk reise? Ogna scene ønsker deg velkommen til en stilfull konsert med Jean Birgitte og The Vaudevilles med Kyrylo Revkov!

Ogna Scene er veldig glad for å bringe tilbake Australias kabaretdronning Jean Brigitte og hennes fantastiske norske jazzband The Vaudevilles; denne gangen spiller hun med den utrolige saksofonisten Kyrylo Revkov.

The Vaudevilles (Stavanger) har spilt en haug med fantastiske shownumre, i tillegg til alle favorittjazzdivasangene dine, utsolgt hver billettforestilling og spillested mellom 2021 og 2023 over hele Norge, inkludert Bryne, Kristiansand, Bergen og Oslos ikoniske Herr Nilsen. .. bare i desember i fjor!

Sammen med Elias Pellicer (trommer), Erik Ingebretsen (kontrabass), Håvard Molland (keys) og – for første gang – den ukrainske saksofonmesteren Kyrylo Revkov, fremfører Jean Brigitte en hel ettermiddag med Frank Sinatra, Peggy Lee, Dean Martin, Melody Gardot, Ella Fitgerald, Nina Simone, Shirley Bassey og Nat King Cole... bare for å nevne noen. Alt levert med en gammeldags 1940-tallsstemning av komedie og kitsch, glitter og glam.
Det er SOMMERTID mine damer og herrer... la oss smile og feire med litt swing.

Dørene åpner kl. 12.45 med salg av Violetas pizza.

KOMMER DU MED TOG?
Det er ikke langt å gå fra Ogna stasjon til Ogna Scene (15 minutter), men med Grønefed Kulturtun sin Shuttlebuss blir de fantastiske publikummerne som skal til Ogna Scene hentet og brakt til Ogna togstasjon helt gratis. Og blir også kjørt tilbake til stasjonen etter konserten.

De som reiser med tog fra Stavanger blir hentet kl. 12.50 (ca.)

Fra Egersund kl. 13.36 (ca.)

Grønefed Kulturtun ønsker å gjøre det enkelt og behagelig for deg. NB. De har imidlertid bare én bil, så hvis det er mange som skal hentes, kan det bli 5-10 minutters venteti

Sist oppdatert: 06/17/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt