Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

Jeg, Mussolini (PIT 2022)

Overview

Leo Bassi har besøkt PIT flere ganger, og slett ikke uten å sette spor. Han lurte bådekulturministeren og publikum på Brusteinsballet i 2002 til å tro at han var EUs kulturattaché. Men da han begynte å knuse meloner med slegge akkompagnert av høy rockemusikk kom tvilen. Han sjøsatte sin enorme, gule badeand fra Rådhusplassen i 2015 – for fred, - og seilte nedover elva. Og hvert år er det mange som spør: Kommer Leo Bassi i år? Og, ja, i år er han tilbake!
Leo Bassis forestillinger er alltid en særegen opplevelse, og man kan rett og slett ikke være helt sikker på hva som vil skje. I, Mussolini er tilsynelatende en latterliggjøring av maktens menn. Her er vitser, lett provokasjon - og refleksjon omkring politisk manipulasjon; en kunstnerisk øvelse som berører essensen av klovnefaget, og som Bassi har behandlet på ulike måter i flere tidligere forestillinger.
Provoserende, morsomt, egnet til å skape optimisme og til å gi publikum ønsket om å gjøre motstand - eller bedre: til å le. Av makten. Latter mot intoleranse!
Vi trenger latteren som motgift mot fascismen.
Le av makta! Le av intoleransen!
Engelsk tale.
www.leobassi.com
Av og med: Leo Bassi[ Kjøp festivalpass her ]


Festivalpasset er personlig!Kortet gir ½ pris på én billett pr. forestilling. Rabattert billett løses ut i resepsjon eller Servicesenteret. Om ønskelig kan festivalpass bestilles via e-post: resepsjon@elvespeilet.no
Rabatten gjelder ikke Herøya 1943.

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 17. juni 2022 18:00 19:20

lø. 18. juni 2022 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jeg, Mussolini (PIT 2022)
Your Recently Viewed Pages