Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

JEG SYNES JEG SER ALT SOM FINS Gjestespill fra Cirka Teater

Mer info

Skap visuelle rom med Cirka Teater   

Jeg synes jeg ser alt som fins et prosjekt hvor publikum inviteres til å bygge inspirerende scenerom sammen med Cirka Teaters kunstneriske lag. Gjennom å utforske og leke med naturmaterialer, lys og lyd kan du lage spennende rom, verdener og installasjoner. Alle mellom seks og nitti kan være med. Du kan komme alene eller med familien din. Unge og gamle – det er plass til alle i Cirka Teaters skapende fellesskap.   

Og så – forestilling!  
Når byggverket er ferdig tar deltakerne plass i amfiet som publikum. Cirka Teater forteller historier med utgangspunkt i den verdenen vi har bygget sammen. Dans, musikk, lys, bilder og fortellinger blir virkemidler når vi samler oss i teaterrommet og opplever Jeg syns jeg ser alt som fins. Rommet blir skapt på nytt hver dag, av nye grupper mennesker. Og alt er lov. Her finnes ingen fasit, kun et overordnet tema som bidrar til å gi arbeidet retning.  

En bit av jordkloden  
Det er Anne Marit Sæther, kunstnerisk leder og skuespiller hos Cirka Teater, som er regissør for det unike prosjektet.   

– Jeg samler på stein. Jeg har mange hundre steiner. Ofte leker jeg med dem. Det gir meg ro og glede. En stein er en bit av jordkloden, og når jeg holder en sånn bit i hånda, lenge, kan jeg kjenne at jeg også hører sammen med kloden. Jeg er en mikroskopisk del av et stort univers. Jeg hører sammen med trær og sommerfugler og milde vinder og voldsomme bølger. Jeg lever på en klode sammen med bittesmå kryp og store flokker av ville dyr. Og av og til, når jeg holder en stein i hånda, lenge, og den har gjort et avtrykk av seg selv i hånda mi, vil ikke gi slipp på den, for med steinen i hånda er det som om jeg syns jeg ser alt som fins.  

Om Cirka Teater   
Cirka Teater er et visuelt teater som skaper rom der materialer, lys og lyd spiller sammen med aktørene på scenen. De er et av landets mest erfarne kompanier i det frie feltet og kjennetegnes av et lekent visuelt språk. Denne forestillingen er en del av teatrets 40-årsjubileum.


Sist oppdatert: 04/09/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt