Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

JO STRØMGREN KOMPANI (NO) – Viruset

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • 51 60 20 10
  • 23. oktober 2017
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Fysisk, humoristisk og altoppslukende danseteater som retter blikket mot populærkulturens sci-fi-univers.

Vi befinner oss i nær framtid hvor ting har gått skikkelig skeis. I en liten avsidesliggende bunkers finnes kilden til elendigheten: en maskin som forpester verden med grusomme virus. Et lite team øyner muligheten for å rette opp feilen og gi verden en omstart.

En androide hyres inn til et farefullt oppdrag, men det viser seg snart at selv maskinelle hjerner kan ha både egenvilje, samvittighet og ikke minst et sjarmerende vesen.

I forestillingen blir temaer som vennskap, samarbeid og oppofrelse belyst. Med et blandet utøverlag av skuespillere og dansere får forestillingen det beste fra to verdener. Forskjellene i språk og kultur blir uvesentlige, mens kroppsspråk, timing og det fysiske uttrykket blir det viktigere.

Jo Strømgren Kompani har stadig fornyet seg selv gjennom en ekstrem variasjon av sjangre, fra figurteater til storskala danseforestillinger, fra Ibsen til nyskrevet dramatikk, fra filmproduksjoner til provokativ dokumentarisme, fra snevre lysbildeforedrag til populistisk underholdning. Nå velger kompaniet å gå tilbake til en formel som har ligget nesten ti år i dvale: det kaudervelske melodrama. Blandingen av listig og humoristisk historiefortelling, uforståelig språk og store doser dans er for mange kompaniets signatur og ryggrad, befestet gjennom kompaniets turnéer i nesten 60 land.

 

 

  • Last Updated: 07.09.2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

man 23. oktober 2017 19:30

See All
JO STRØMGREN KOMPANI (NO) – Viruset
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad