Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway

JO STRØMGREN KOMPANI - VIRUSET

  • Nøtterøy Kulturhus, Borgheim, Nøtterøy
  • 33402001
  • 19. mars 2018
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Høyspent postapokalytisk danseteater. VIRUSET er en skrullete etyde over populærkulturens framtidsvisjoner. Vi befinner oss i nær framtid hvor ting har gått skikkelig skeis. I en liten avsidesliggende bunkers finnes kilden til elendigheten: en maskin som forpester verden med grusomme virus. Et lite team øyner muligheten for å rette opp feilen og gi verden en omstart. En androide hyres inn til et farefullt oppdrag, men det viser seg snart at selv maskinelle hjerner kan ha både egenvilje, samvittighet og ikke minst et sjarmerende vesen.

JO STRØMGREN KOMPANI har stadig fornyet seg selv gjennom en ekstrem variasjon av sjangre, fra figurteater til
storskala danseforestillinger, fra Ibsen til nyskrevet dramatikk, fra filmproduksjoner til provokativ dokumentarisme, fra snevre lysbildeforedrag til populistisk underholdning. Nå velger kompaniet å gå tilbake til en formel som har ligget nesten ti år i dvale: det kaudervelske melodrama. Blandingen av listig historiefortelling, uforståelig språk og store doser dans er for mange kompaniets signatur og ryggrad, befestet gjennom kompaniets turnéer i nesten 60 land. Utøverne i VIRUSET kommuniserer med uforståelig tale. For de som har vokst opp med Chewbacca bør det være lettfattelig, i det minste assosiativt.

"De beveger seg som en kropp, men smyger seg rundt, over og under hverandre, men forblir en helhet [...] en helt nydelig sekvens."
-Aftenposten-

Regi, manus, koreografi: Jo Strømgren
Utøvere: Vânia Doutel Vaz, Dag Rune Sjøli, Mikkel Are, Olsenlund, Ivar Örn Sverrisson
Scenografi: Jo Strømgren
Kostymer: Bregje van Balen
Lyddesign: Lars Årdal, Ola Erik Blæsterdalen
Lysdesign: Eirik Brenne Torsethaugen

  • Last Updated: 10.01.2018
  • Source: Visit Sandefjord
Dates

man 19. mars 2018 19:30

See All
JO STRØMGREN KOMPANI - VIRUSET
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad