Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Joakim Tinderholt & his band - Electric, Rockers, John G

Overview

Vi gjentar suksessen fra i fjor med Herre-gutten Joakim Tinderholt og han eminente band.
I '21 på Rockers var første gang Joakim og bandet gjennomførte et akustisk konsertoppsett på ettermiddagen ala MTV-unplugged konseptet, hvor de gode gamle klassiske blueslåter kom som perler på en snor. Kveldskonserten var som vanlig en oppvisning i den kjente svingende Joakim Tinderholt blues/rock 'n' roll.

Joakim Tinderholt & His Band ble dannet i 2005, av medlemmer fra den legendariske bluesklubben Muddy Waters' husband, i tillegg til Tinderholt selv.

Bandet har to plateutgivelser bak seg; Debutalbumet «You Gotta Do More», fra 2014, ble belønnet med nominasjoner til Spelleman og amerikanske Blues Blast Music Awards. Oppfølgeren «Hold On», fra 2017, ga nok en Spellemannsnominasjon og terninkast seks fra Bluesnews' anmelder.

Siden har bandet signert det tyske plateselskapet Rhythm Bomb Records og de har etablert seg som et sterkt navn på den europeiske Blues- og Rock n'roll scenen, med opptredener på Screamin' Festival (Spania), Rhythm Riot (England) og Moulin Blues (Holland) som noen av mange høydepunkter. Bandet representerte Norge i European Blues Challenge, på Hell, i 2018. I 2019 slapp Joakim Tinderholt & his band singelen «Love Is A 4 Letter Word» og gjennomførte en lengre Europaturné. Joakim Tinderholt sto også på scenen i London, under «Norwegian Blues Adventure», i november.

I november siste år dro Joakim til støvellandet Italia for en 5-dagers intensiv men suksessfull turne, hvor han backet opp av noen av Italias beste blues- og rock 'n' roll musikere.
Joakim Tinderholt & His Band er blitt et «must» å ha på konsertplakaten på Rockers og vi er utrolig glade for at han takker ja til å komme tilbake ... enda en gang.

Joakim Tinderholt & His Band er:
Joakim Tinderholt – gitar og vokal
William "Bill" Troiani - bass og kor
Håkon Høye - gitar og kor
Svein Åge Lillehamre - trommer og perkusjon
Kjell magne Lauritsen - piano

  • Last Updated: 22.05.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 30. juli 2022 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Joakim Tinderholt & his band - Electric, Rockers, John G
Your Recently Viewed Pages