Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Joddski / Stavanger Sportscafe

  • Skagenkaien 14a, Stavanger
  • +47 51891295
  • 14. desember 2018
  •  /  22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Tungtvann-veteranen Joddski har ikke ligget på latsiden siste året. Bokutgivelse , samarbeid med hiphop-legender som Sugarhill Gang og Melle Mel for å nevne noe.

Tungtvann-veteranen Joddski har ikke ligget på latsiden siste året. Bokutgivelse - med påfølgende bokbadturne, samarbeid med hiphop-legender som Sugarhill Gang og Melle Mel er bare toppen av isfjellet. Til høsten er han klar med albumet Glasshuset og påfølgende Norgesturné, og den 14. desember besøker han Stavanger Sportscafé

Den Halvdan Sivertsen-samplende «Gata», var første smakebit fra det kommende prosjektet, og da Joddski toppet plakaten på Blåfrostfestivalen i februar (til terningkast 6) fikk publikum servert flere låter fra det kommende albumet. Nylig slapp han den fløyelsmyke singelen «Dumsnill» med Bodø-rapper og NMG-Huset-medlem Mats Dawg. Den pastellfargede musikkvideoen viste en ny side av legenden, mysende inn i sola, med blomster dalende ned omkring ham.

Begge låtene blir å finne på albumet «Glasshuset» som slippes til høsten. Albumet er produsert av den Bodøbaserte Darkside Of The Force-legenden Salvador Sanchez. Sammen har de to tilårskomne pionérene skrudd sammen det Joddski kaller «den ultimate 40-årskrisa» på plate. Dette har de gjort i studioet Hønsehuset, der Joddski gjorde noen av sine første innspillinger for godt over 20 år siden.

Dette blir rått!
Alder 20 år.

  • Last Updated: 22.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 14. desember 2018 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Joddski / Stavanger Sportscafe
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad