Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Joey Phuwasit og Lamplern Wongsakorn

Mer info

Thailandske Joey Phuwasit kommer med fullt band til Bergen for første gang og har med seg Lumplearn Wongsakorn. Dette er eneste konsert de spiller i Norge i år. Joey Phuwasit er en sanger, musiker og låtskriver fra Roi Et-provinsen. Den første singelen heter "Alien" og han ble artist under Genie Records under Grammy-gruppen. Hans første arbeid med etiketten var sangen "Duang Duean" som har mer enn 100 millioner visninger på YouTube, inkludert den andre sangen "Na Na Thong" som har mer enn 100 millioner visninger på YouTube også i løpet av 2 måneder. I november 2022 ga Phuwasit ut sitt første album, Moon Rising. Joey gleder seg til å komme til Norge og spille for dere.

- Aldersgrense 18 år. 
- Vergeordning: Verge fylt 23 år, skal være edru og ikke drikke alkohol under arrangementet, kan ha ansvar for to personer under 18 år med minstealder 12 år. Gå HIT for info og nedlasting av skjema for vergeordning.
- Dørene åpner: kl.19:00 
- Konsertstart: ca. kl.20:00
– Det er ikke tillatt å ta med gjenstander som sekker, bagger, store vesker, paraplyer, flasker/bokser o.l. inn i konsertsalen. Slike ting kan heller ikke leveres i garderoben for oppbevaring.
- Bruk av strobelys og glykol/mineraloljebasert scenerøyk under arrangementet kan forekomme.
- Ledsager : Kr. 1,00 + billettavgift. For spørsmål om ledsagerbilletter, kontakt USF direkte på epost@usf.no.

For mer info se USF's hjemmeside og facebookside.

Sist oppdatert: 04/16/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt