Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

John Cleese - Last time to see me before I die

Overview

John Cleese er verdenskjent for sin svarte, britiske humor, og at hans siste turné derfor heter "Last time to see me before I die" burde ikke være noe sjokk, men det er likevel noe veldig nostalgisk over det. At den turnéen nå har vart i over 4 år er derimot ganske betryggende, for han viser ingen grunn til å gi seg helt ennå. 14. mai står han på scenen i Grieghallen!

Han er selvfølgelig godt kjent som det lengstlevende medlemmet i Monty Python, og ikke minst fra TV-serien "Hotell i særklasse" som NRK har vist mer enn én gang, men ikke sjenldent er han også omtalt som den moderne komediens gudfar. Nå er han 77 år, og selv om han har tenkt å gi seg med denne turnéen, er han skarp som aldri før, både i humor og samfunnskritikk. Svart komedie er ikke komplett uten at det går hardt utover venner og familie, men denne gangen er også han selv mer i fokus.

Uten å røpe for mye, avsluttes showet med en på samme tid både høytidelig og veldig uhøytidelig begravelsestale til han selv . Det er muligens den siste gangen man kan se ham live på en scene, men med tanke på at hans mor ble 101 år gammel og hans uslåelige stamina, tror vi ikke den talen er helt aktuell enda.

- fra pressemelding

  • Last Updated: 30.08.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

man 14. mai 2018 19:30 23:59

See All
John Cleese - Last time to see me before I die
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad