Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

John Cleese til Aquarama Kristiansand

Overview

KRS Stand Up og A Comic Soul presenterer John Cleese - Last time to see me before I die, lørdag 12.mai i Aquaramahallen, Kristiansand. 

John Cleese er verdenskjent for sin svarte britiske humor, og at hans siste turné derfor heter «Last Time To See Me Before I Die» burde ikke vært noe sjokk, men det er allikevel noe veldig nostalgisk over det. At den turnéen nå har vært i over 4 år er derimot ganske betryggende, for han viser ingen grunn til å gi seg helt enda. Endelig kommer den nå også til Norge, etter å ha sneket seg unna flere ganger.

Han er selvfølgelig godt kjent som det lengstlevende medlemmet i Monty Python, og ikke minst fra tv-serien «hotell i særklasse» som NRK har vist mer enn en gang, men ikke sjelden er han også omtalt som den moderne komediens gudfar. Nå er han 77 år, og selv om han har tenkt til å gi seg med denne turnéen er han skarp som aldri før, både i humor og samfunnskritikk. Svart komedie er ikke komplett uten at det går hardt utover venner og familie, men denne gangen er også han selv mer i fokus.

«Når John Cleese kommer til Norge neste år er det nesten et tiår siden sist han gjorde stand-up her i landet. Vi hadde håpet å få han til Norge da han turnerte rundt oss i fjor, men det gikk ikke. Derfor er vi ekstra gira på at han nå kommer allikevel. Forrige Europa turné solgte ut på et blunk og høstet strålende kritikker, nå får også norske fans av Cleese og Monty Python endelig sjansen til å se han en siste gang».

  • Last Updated: 30.08.2017
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lør 12. mai 2018 18:30 23:00

See All
John Cleese til Aquarama Kristiansand
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad