Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

John Olav Hovde + support: Waits Og Våre Viser

Overview

JOHN OLAV HOVDE til RiP for første gang!

Med bakgrunn fra band som «X-queen of the Astronauts» og som bakmann for blant andre Marjit Vinjerui og Audun Haukvik har breviksboer John Olav Hovde tatt steget ut i soloartistenes verden. Først med med noen singeldrypp i 2016 og så med debutalbumet «Fantomfeber» høsten 2017. Førstesingelen «Sjå Shit» ble raskt en favoritt hos mange og var blant annet høstens mest spilte låt på P13s «Stjernepose». 

Forvent deg energisk, leken og gitardrevet musikk av Hovde og det glimrende bandet hans. Norskspråklig og alltid med teksten i fokus. Som musikksjef i NRK P13 Kristin Wintsents så presist uttalte det i sitt eget program «Musikksjefen»: «Her snakker vi nemlig om ypperlig heartlandrock på norsk».

Liker du arbeiderklasserock a la Springsteen - og det gjør vi jo i Grenland - så er denne kvelden å anbefale på det sterkeste!
Som support tar John Olav Hovde med seg enda en samling med lokale artister som ikke har spilt på RiP før:

WAITS OG VÅRE VISER
Dette prosjektbandet presenterer et utvalg av Tom Waits sine låter, oversatt til norsk av Signe Salvesen (sang, kor, fiolin og gitar) og Ingrid Strandgård Baun (sang, kor og rytme). Låtene som er valgt er i den rolige gata, og med på det musikalske laget er Lars Thunes Strandgård (gitar og bass). 

Billetter kr 150 + avg kommer i salg på Hoopla.

18 år leg plikt.

Dørene åpner kl 21.00
Waits Og Våre Viser kl 22.00
John-Olav Hovde kl 23.00

  • Last Updated: 22.02.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lør 28. april 2018 21:00

See All
John Olav Hovde + support: Waits Og Våre Viser
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad