Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

John Olav Nilsen & Nordsjøen spiller Gjengen

Overview

John Olav Nilsen & Nordsjøen fremfører For Sant Til Å Være Godt i sin helhet.

John Olav Nilsen & Nordsjøen fremfører For Sant Til Å Være Godt i sin helhet
I 2009 slo John Olav Nilsen og Gjengen gjennom med debutalbumet "For Sant til Å Være Godt". Dagbladet og VG trillet 5 på terningen. Aftenposten, Dagsavisen, Natt & Dag og P3 trillet 6, og med en Spellemannspris og en gullplate, ble det utvilsomt et av årets viktigste album. I 2019 er dette ti år siden, og John Olav Nilsen har samlet sammen en ny gjeng.
Tekstene til Nilsen og sanger som “Diamanter og kirsebær”, “Hull i himmelen”, “Valiumvalsen”, “Bensinbarn” og “Nesten som eg lever” vil for evig stå seg som klassikere i norsk musikkhistorie, og i skrivende stund jobber han med nytt låt-materiale sammen med kollegene i Nordsjøen.
John Olav Nilsen og Nordsjøen består foruten John Olav av de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen og Mikael Kanstad, og musikalsk befinner de seg i sjangeren gatepop, eller sågar motstands-pop. Når de i høst legger ut på turné blir det både for å hedre Gjengen og For Sant til Å Være Godt, men også for å spille andre låter – både fra albumet Nordsjøen, og nytt materiale.

Aldersgrense 18 år eller med verge.

Event på Facebook

  • Last Updated: 24.05.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 18. oktober 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
John Olav Nilsen & Nordsjøen spiller Gjengen
Your Recently Viewed Pages