Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

John Olav Nilsen & Nordsjøen

Overview

John Olav Nilsen & Nordsjøen. Etter å ha spilt for stappfulle hus med stormende jubel og allsang i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim i høst, er det nå duket for en ny konsertrunde med John Olav Nilsen & Nordsjøen.

John Olav Nilsen & Nordsjøen. Etter å ha spilt for stappfulle hus med stormende jubel og allsang i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim i høst, er det nå duket for en ny konsertrunde med John Olav Nilsen & Nordsjøen. John Olav Nilsen har satt et solid fotavtrykk hos en generasjon musikkelskere her til lands med sin poetiske gatepop og stilsikre uttrykk. Først backet av Gjengen, som siden ble erstattet av Nordsjøen. Da John Olav Nilsen & Nordsjøen nylig slapp den nye singelen «Glemt av gud», fikk den strålende omtale, og ble umiddelbart spillelistet på både P3 og P13. Billettene til høstens konserter i Bergen og Oslo ble revet vekk, og nå annonserer bandet en ny konsertrunde til våren med et helt splitter nytt album i bagasjen. Nilsens tekster og sanger som "Diamanter og kirsebær", "Hull i himmelen", "Valiumvalsen", "Bensinbarn" og "Nesten som vi lever" vil stå seg som evige klassikere i norsk musikkhistorie.

John Olav Nilsen og Nordsjøen består foruten John Olav av de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen og Mikael Kanstad, og musikalsk befinner de seg i sjangeren gatepop, eller sågar motstands-pop.

Det føles godt å ha denne gjengen tilbake i storform!

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 7. mars 2020 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
John Olav Nilsen & Nordsjøen
Your Recently Viewed Pages