VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

John Peter and his Collaborators Releaseparty

Overview

9. oktober slipper John Peter and his Collaborators sitt 8. album og dette feires med konsert lørdag 24.10.20 på Parkbiografen i Skien. At bandet også har 20 års jubileum i år fører jo også til at det er ekstra god grunn til å feire og for å oppleve et forrykende liveband.

Bandets 8. utgivelse heter Music From Little Red og følger opp det kritikerroste albumet Transparent Blue fra 2017. «Et album det er umulig å bli ferdig med. En reise i skakk frelse, og en opplevelse som forandrer farge og terreng hele tiden» skrev the Wilhemsens om Transparent Blue og trillet en sekser på terningen. «Det er stor låtskriverkunst dette. Vi snakker om låter, smarte og gode tekster samt et band som musiserer det hele på en særdeles smakfull måte» kom det fra Dust of Daylight og plata kom høyt opp på flere lister over 2017s beste norske album. Plata fikk også mye oppmerksomhet fra den Australske radio DJ´n Vinny Ramone.

Music From Little Red tar nå opp tråden og viderefører bandets ekletiske univers. Rock`n`roll, country, latino-musikk og jazz er bare noen av stilartene som blandes sammen med glimt i øyet og musikalsk teft. Plata ble delvis skrevet og spillt inn i et lite rødt hus i Trysil. Tittelen henviser også til the Bands klassiske album, Music From Big Pink fra 1968.

Aldersgrense: 20 år
Ledsager: full pris

Handicapped Accessible Info: Det fin tilgang til området foran scenen og bakerste nivå, men i dette gamle bygget finnes det dessverre ikke heis enda.
Vi har også egen HC toalett - nøkkel hentes i baren.
Adkomst / kollektivtransport: Typ 1 minutts gange fra Landmannstorget (Buss-stasjonen) i Skien sentrum.


 

  • Last Updated: 17.09.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 24. oktober 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
John Peter and his Collaborators Releaseparty
Your Recently Viewed Pages