Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Tønsberg

John Surman Valhalla quartet - en av de største på den store baritonsaksofonen

Overview

Etter Karin Krogs besøk i biblioteket i fjor høst fortsetter Urijazz med et besøk av husbond John Surman igjen. Ved siden av en fortsatt betydelig og omfattende internasjonal virksomhet har en av verdens fremste barytonsaksofonister etablert sin norske kvartett: Valhalla. Med Surman og disse tre rutinerte og framstående norske musikerne blir dette en sjelden og begivenhetsrik kveld. Vi snakker om fire musikere som både kan tradisjonen og mer moderne uttrykk. Terje Gewelt er født og vokst opp i Larvik. Sammen med Slettevold og Olstad utgjør han et meget solid og stødig komp. John Surman er en særdeles respektert jazzmusiker, og da han fylte 70 i 2014, markerte London Jazz Festival dette med en serie konserter. De henta til og med over Bergen Big Band for en konsert med ham!
Surman har vært aktiv siden 60-tallet og har flere utgivelser på prestisjeselskapet ECM, både i eget navn og sammen med folk som Jack DeJonette, Tomasz Stanko, Paul Bley og Dave Holland, for å nevne noen. Det er mange år siden vi kunne høre Surman i Tønsberg, så benytt anledningen til å få med deg denne konserten!

John Surman – saksofoner
Erlend Slettevold – piano
Terje Gewelt – bass
Tom Olstad – trommer

BILLETTER KR 300
URIJAZZ-MEDLEM KR 250
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

  • Last Updated: 18.10.2018
  • Source: Visit Sandefjord
Dates

to. 29. november 2018 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
John Surman Valhalla quartet - en av de største på den store baritonsaksofonen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad