Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Johndoe // Ja takk til trøbbel 20 år // Verkstedhallen

Mer info

Ved tusenårsskiftet har den breibeinte rocken erobret Trondheim og det ulmer i byens undergrunn. Noe stort er i ferd med å skje. Fra rockeundergrunnen reiser det seg fire rastløse unge menn, båret opp av rå selvtillit og en drøm: Å lage rett fram, ujålete rock. I 2003 gir Johndoe ut debutalbumet som virkelig setter Trondheim på det nasjonale rockekartet igjen.  
 
«Ja takk til Trøbbel» er en kanonade av hissige, fengende rockelåter. Det er to kjappe uppercuts i mellomgulvet på alle som sa at det er umulig å lage punkrock - på norsk. Albumet som var innspilt i Duper studio i Bergen hvor Yngve L. Sætre sto for produksjon og mix fikk svært god mottagelse både av presse og publikum. Aftenposten mente det var «et av de bedre debutalbumene i norsk rock ever»  
 
Plata lå i fem uker på VG-lista og solgte hele 15.000 eksemplar. Singelen «Et sunnhetstegn»  fikk tung rotasjon på radio og bandet ble nominert som årets nykommer på Alarmprisen 2004. I kjølevannet av utgivelsen spilte Johndoe hundrevis av konserter og festivaljobber over hele Skandinavia. 


Bokbad 
20.april utgis boka som gir deg hele historien om albumet «Ja takk til Trøbbel» skrevet av den svenske journalisten Maria Can som har fulgt bandet tett siden starten. Boken er folkefinansiert og gis ut av Norske Albumklassikere. Før konsertene med Vännäs Kasino og Johndoe blir det samtale mellom forfatter Maria og Svein Inge Sæter (Cinemateket, The Kulta Beats).  
 
Billetter finner du HER!
 
Dørene åpner kl 19:00 
Bokbad kl 20:00 
Konsertstart kl 21:00 

18 års aldersgrense 

Sist oppdatert: 04/24/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt