Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Jolly Jumper & Big Moe m/ The Jimbo Jambo Band - Ættermiddagsblues

Mer info
JOLLY JUMPER & BIG MOE
m/ THE JIMBO JAMBO BAND

Jolly Jumper & Big Moe er av mange betegnet som de som startet den akustiske blues duo farsotten i Norge på 1990 tallet. Deres meget gode humør kombinert med høy kvalitet på sitt musikalske utrykk har gjort at de er meget populære og etterspurte til festivaler og klubbkonserter i både inn og utland.

Kjell Inge Fischer Brovoll alias Jolly Jumper er en av landets ypperste bluessangere og trakterer munnspillet på sin helt egen måte. Jan Erik «Big» Moe som ble pensjonist for noen år siden har bedyret at NÅ er tiden inne for å spille blues på heltid. Moes eminente gitarspill har gledet publikum siden han startet sitt første bluesband i 1965 og i 2018 ble Jan Erik hedret med Blues in Hell Award – veldig fortjent etter over 50 år på veien.
Jumper & Big traff hverandre under Hell Bluesfestival i 1992 og har holde tett sammen siden da.

4 album i stereo er kommet og det ryktes om et «live» album senere i år. Du vet at du får kvalitet når gutta entrer scenen og mange av deres trofaste fans sier at det blir liksom ikke et bra år før de har overvært en av deres konserter.

Dette er swingende blå musikk på høyt nivå og i 2024 har de som vanlig med seg sitt faste band «The Jimbo Jambo Band» som består av Daniel Trustrup Røssing på piano, vokal og Arne «King Kong» Skognes på trommer. Bedre blir det ikke.
Vi garanterer nok en høytidsstund om dere engasjerer disse magiske musikerne.

Sist oppdatert: 07/03/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt