Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Jonas Alaska / På Ælvespeilet

Overview

Jonas Alaska legger ut på høstturné i duoformat. Han har for lengst etablert seg som en artist med et trofast konsertpublikum rundt i landet, og denne høsten legger han ut på en spesiell høst-turné og turen er kommet til Ælvespeilet i Porsgrunn 

Med seg har han en av landets aller fremste musikere, David Wallumrød. Wallumrød er kjent som en tangentvirtuos, som alltid tilfører mer enn det lille ekstra til alle musikalske prosjekter han bidrar på. 

«David er nok den mest originale og uforutsigbare musikeren jeg kjenner. Han har en måte å tilnærme seg musikk på som bare han kan. Helt siden han kom inn i studio for å spille på min første plate har han vært på toppen av min liste, ” sier Alaska.

Sammen vil Alaska og Wallumrød fargelegge Alaskas mange sterke låter på en ny og spennende måte. Alle med sans for gode låter og musikere i verdensklasse, bør få med seg dette.

  • Last Updated: 30.05.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

tors 4. oktober 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jonas Alaska / På Ælvespeilet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad