Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Jonas Alaska på Checkpoint Charlie

Mer info

Ta sjansen til å oppleve Alaska alene på scenen for en intim og hyggelig kveld med alle nye og gamle hits rett fra mannen som skrev dem.

Jonas Alaska er en av sin generasjons sterkeste låtskrivere her til lands, og står bak uforglemmelige låter som «October», «If Only as a Ghost», «In The Backseat» og «MorningLight». Han var trippel Spellemannominert for sitt debutalbum, og har siden den gang sluppet fem album som alle har fått strålende mottagelse, både i- og utenfor Norge.

De som har fulgt litt med på Alaska, vet at han har vært inne i et par usedvanlig produktive og inspirerte musikalsk perioder de siste årene. Etter slippet av det kritikerroste albumet Roof Came Down, høsten 2020, satte Jonas Alaska seg ned med blanke ark og en intensjon om å skrive poplåter for andre artister. Underveis i prosessen ble han imidlertid han så glad i låtene, at han bestemte seg for at de skulle utgjøre hans syvende studioalbum, «Girl», som ble sluppet november 2021.

Den første singelen «Light Switch» var den første låten som ble sluppet fra albumet før sommeren, og fikk en fantastisk mottagelse av både gamle og nye fans. Både denne og de neste to singlene «You Don’t Know How To Dance» og «Minute» fikk radiolistinger på NRKP3, P13 og P1, samt mengder av avspillinger i strømmetjenestene.


Sist oppdatert: 07/18/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt