Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Jonas Benyoub // BYSCENEN

Mer info

Jonas Benyoub, en av Norges mest fremadstormende artister, legger ut på sin første og etterlengtede klubbturné! 

Som vinner av Spellemann for hiphop, årets gjennombrudd på P3 Gull, og årets stjerneskudd på By:Larm i 2022, har Jonas Benyoub etablert seg som en kraft å regne med i den norske musikkindustrien. Med sin unike energi og karisma, har Jonas imponert både publikum og kritikere på ulike festivaler i Norge. Han har også, uten tvil, vunnet mange hjerter på turné i Europa sammen med Karpe, inkludert ti spektakulære konserter i Oslo Spektrum. 

Jonas Benyoub slapp nylig "Skulle bare visst". Denne EP-en vil bli en sentral del av turnéen, men fansen kan også forvente å høre både helt nytt materiale og godt kjente låter.

«Med en drøm fra gutterommet på Ellingsrud.. som jeg aktivt jaktet fra ung alder.. er det stort å endelig kunne presentere min egne klubbturné.

Jeg gleder meg til å se nye og kjente fjes, ta dere med inn i et univers som strekker seg fra youm wara youm til…. Uff, ja, du skulle bare visst. Jeg setter pris på dere som har backa siden starten og alle nye som har kommet med tiden. Dette showet er fra meg til dere. La oss gjøre det uforglemmelig.

Love,
Benyoub»
 

Sist oppdatert: 06/14/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt