VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet SØNDRE LAND

Jonas Fjeld kvartett

Overview

Jonas Fjeld kvartett!

Jonas Fjeld er for mange først og fremst mannen bak den udødelige låten «Engler i sneen». Men han er også mye mer. I et land som alltid har holdt countrymusikkens tradisjoner til sitt bryst, har han skapt sin tidløse norske versjon av det amerikanske. En versjon der fortellinger som formidles gjennom dyktige tekstforfattere fra Ole Paus til Jo Nesbø veies like tungt som hans nøye harmoniserte melodi. Jonas Fjeld har gjennom et langt liv som bandleder, låtskriver og omreisende musiker vært en av våre mest erfarne og respekterte artister. Han er en som tar all sin livsvisdom og sitt følelsesliv og uttrykker det gjennom sanger. Oppriktigheten hans, at håndverket er rene følelser og strippet for fakter og fjas, har gjort at mange setter Jonas Fjeld på lista over sine mest folkekjære artister. Utad en sjenert fyr fra Drammen, en som trives best i skyggefulle partier og helst med en kald Aass-øl i hånda. Men gi han en gitar og en mikrofon så vokser selvbildet som en tordensky. For å si det med en litt heldig omskrevet betydning av en av hans låter. De siste årene har Fjeld opplevd et internasjonalt gjennombrudd gjennom samarbeidet med den Amerikanske folk-legenden Judy Collins. Deres album «Winter Stories» toppet en av verdens mest prestisjefulle lister på Billboard, og både album og konsertene de rakk å gjennomføre før alt ble stengt, fikk fantastiske kritikker.

Fredag 26. november vil Jonas Fjeld, med sin egen kvartett: Jonas Fjeld, Finn Tore Tokle, Ben Basgård og Cato Kristiansen, innta Hov kirke. Det vil bli en konsert fylt med humor, varme og sanger til ettertanke.

På grunn av koronaviruset, og de til enhver tid gjeldene smittevernregler, vil vi gjøre oppmerksom på at tidspunktet for konserten kan endres. Arrangør vil så raskt som mulig gi informasjon om eventuelle endringer.

Les mer om Jonas Fjeld på hans hjemmeside og facebookside og lytt på Spotify og Tidal.


Konsertstart: kl.20:00
Dørene åpner: kl.19:30
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja
Ledsager: full pris

  • Last Updated: 20.09.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 26. november 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jonas Fjeld kvartett
Your Recently Viewed Pages