Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag NAMSOS

Jonas Ledang "The Heart is a Lonely Hunter" releasekonsert

Overview

Jonas Ledanghar lenge blitt spådd til å bli en av de neste store artistene fra Trøndelag. Med sin særegne stemme, poetiske tekster og ekthet er musikeren fra Skage i Namdalen på vei til å slå seg opp som en av landets mest spennende artister i sin sjanger. Platedebuten «Information Therapy» kom i 2020, fikk strålende anmeldelser og ble feiret med slippkonsert på Byscenen under Trondheim Calling før pandemien inntraff. Når han nå er tilbake med ny musikk er det i form av oppfølgingsalbumet «The Heart is a Lonely Hunter» som slippes torsdag 3. mars på Øra Fonogram. Den luftige synth-produksjonen fra debutplaten er nå byttet ut med et mer organisk lydbilde hvor Ledangs lyriske overskudd og teft for gode melodier kommer enda mer til sin rett.
I 2018 var Jonas en av de nominerte til Adresseavisens årlige prisutdeling Ut-Awards i kategorien «Årets mest lovende artist». Han har siden blitt tildelt Sparebank 1 SMNs talentstipend og Trøndelag fylkeskommunes kunst- og kulturstipend. I tillegg til egen solokarriere har han også bidratt som låtskriver og musiker for andre artister, blant annet med låten «Heartland» på Ida Jenshus' album «From This Day On». Med både utseende og vesen hadde Jonas Ledang glidd rett inn i musikkmiljøet på vestkysten i USA på 70-tallet (eller i Prudence), og noe av det som har gitt han sitt stadig voksende publikum er evnen å blande det nostalgiske med det nyskapende. For å låne en linje fra iTromsø's anmeldelse av debutplaten: «Gubberock 2.0? Tiden er nå!».
Ensemblet består av Jonas Ledang på gitar og sang, Petter Vedvik Fjerdingen på gitar, pedalsteel og kor, Tuva Halse på fiolin og kor, Isak Seltveit på trommer og Jardar Østbø Juberg på bass. Kanskje dukker det opp noen gjester!

  • Last Updated: 27.11.2021
  • Source: Visit Namdalen
Dates

to. 3. mars 2022 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jonas Ledang "The Heart is a Lonely Hunter" releasekonsert
Your Recently Viewed Pages