Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ørsta

Jordboka II - foredrag av Dag Jørund Lønning

Overview

15.–16. mars blir Jordboka II lansert på Bryne med stor konferanse om naturnær og berekraftig matproduksjon. Dei som ikkje har høve til å reise dit, kan høyre forfattaren Dag Jørund Lønning fortelje om boka i Aasen-tunet måndag 8. april. Salen var full då han hadde tilsvarande foredrag om Jordboka I, så her er det lurt å sikre seg billett.

Dag Jørund Lønning er professor i nyskaping og bygdeutvikling og rektor ved Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling (HLB). Boka viser veg ut av forbrukarsamfunn og industrilandbruk, og inn i den naturnære, kompostmoderne framtida. Det blir høve til å kjøpe boka på tilbod, med signatur av forfattaren. 

Arr.: Fylkesmannen i Møre og Romsdal, Møre og Romsdal Bondelag, Jordvern Møre og Romsdal, Volda og Ørsta Bonde-og småbrukarlag, Framtiden i våre hender Søre Sunnmøre, Naturvernforbundet Ørsta Volda og engasjerte privatpersonar

  • Last Updated: 08.03.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

ma. 8. april 2019 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jordboka II - foredrag av Dag Jørund Lønning
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad