VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Josefin Winther // Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 22. januar 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Josefin Winther - Releaseturné 2020. Med albumet «Uendelig lys. Uendelig mørke.» satte Josefin Winther an en ny tone, både i tekstlig, visuelt og musikalsk landskap.

Josefin Winther - Releaseturné 2020

Med albumet «Uendelig lys. Uendelig mørke.» satte Josefin Winther an en ny tone, både i tekstlig, visuelt og musikalsk landskap. Å debutere på norsk har forløst mye kreativitet. Straks etter endt turné gikk hun tilbake i studio og er klar med ny musikk allerede våren 2020. Dette feires med
releasekonsert, hvor hun og bandet viser hva som har blitt til gjennom den siste tiden, og også hvor veien går videre. Soundet som ble presentert på hennes første turné etter albumutgivelsene, har blitt beskrevet som noe helt spesielt.

Det norske albumet fikk gode mottakelser, har blitt streamet 100.000 ganger og kritikere har blant annet løftet det frem som en milepæl i karrieren. http://Ballade.no omtalte tittelsporets musikkvideo som «en av de sterkeste videoene vi har sett på lenge.» og Bergens Tidende utropte albumet som Winthers «mest henrivende plate hittil.»

I april slipper hun oppfølger-EP til «Uendelig lys. Uendelig mørke.» og mye tyder på hun har lyktes i å skape musikk som strekker seg enda lenger i begge retninger.

  • Last Updated: 11.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 22. januar 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Josefin Winther // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages