Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer

Joshua French -Dømt til døden

  • Maihaugveien 1, Lillehammer
  • +47 61288900
  • 10. februar 2019
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

"For første gang får Joshua French fortelle sin historie"

Dette er Joshuas personlige fortelling om bakgrunnen for fengslingen og dødsstraffene i Kongo og åtte år i håp om en diplomatisk løsning.

Livet i fengslene i Kongo er en saga av utrolige personlige historier med fengselsopprør, fluktforsøk, drap og tortur, masseslagsmål og uutholdelige forhold uten strøm og mat i ukesvis, samt sykdom og lidelse.Det er også unike historier om sterke vennskap som utviklet seg i fangenskapet. ”Kongo saken” går inn i historien som en av de mest spennende sanne thrillerene som har skjedd i moderne norsk historie, med stadige vendinger og dramatikk.Det er en historie om overlevelse og motgang under ekstreme forhold og hva som gjør at mennesket overlever selv i de mest håpløse situasjoner. Joshua overlevde åtte år i fengsel i Kongo, fire dødsstraffer, en livstidsdom, et erstatningskrav på nesten en halv milliard kroner og flere fluktforsøk.
 

I 2017 kom Joshua hjem til Norge og lever i dag som en fri mann. I foredraget deler han sin historie og sine erfaringer om krisehåndtering og motivasjon og om menneskets overlevelse i et av verdens farligste land. Joshua tar deg med på en utrolig spennende reise i sitt foredrag. Gripende og rystende på en gang.

Arrangør: Atikko Norway

  • Last Updated: 26.11.2018
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

sø. 10. februar 2019 19:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Joshua French -Dømt til døden
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad