Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Joshua Ray Walker

Overview

Joshua Ray Walker tok oss med storm da han gjestet Bergen høsten 2019. Vi gleder oss til å se mer av americanaartisten!

Americanaartisten fra Dallas, Texas, tok Norge med storm i 2019 etter å ha sluppet sitt debutalbum «Wish You Were Here». Albumet mottok strålende kritikker og turnéen ble enorm suksess! I oktober 2019 spilte han på Bergen Live Sessions og trollbandt publikum, som hadde møtt opp i hopetall. Konserten var en formidabel opplevelse og den unge amerikaneren satte virkelig spor etter seg her i Bergen.

Det var ikke bare i Bergen at Joshua Ray Walker markerte seg. I Tromsø hadde anmelder Egon Holstad vansker for å holde tilbake sin begeistring:

"Konserten søndags kveld er noe av det aller beste jeg har sett på år og dag. På vei hjem tenkte jeg flere ganger på hva faen det var som ramlet ned i hodene på oss heldige som var der. Man fikk en følelse av å ha bivånet noe ekstraordinært stort og bra, og det er heller ikke utenkelig at denne seansen kommer til å bli husket som en «Husker du da man så Joshua Ray Walker på en liten klubb?»-kveld."

I august kommer han tilbake med to nye album i bagasjen. Lørdag 13. august 2022 er det oppmøteplikt på Ole Bull Scene for alle americana-elskere!

  • Last Updated: 25.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 13. august 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Joshua Ray Walker
Your Recently Viewed Pages