Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik SØNDRE LAND

Jostein Hellevik - Nordens beste naturfotograf

Overview

Jostein Hellevik er en meget dyktig fotograf og filmmann, og under foredraget fredag 19. juni får du se flere av hans spektakulære naturbilder. Jostein vil også fortelle om hvordan han klarer å komme så tett inn på dyrene og gi deg mange tips om hvordan du kan få oppleve ville dyr på nært hold.

Jostein Hellevik vant i 2019 den store fotokonkurransen «Nordic Nature Photo Contest» og ble kåret til Nordens beste naturfotograf. Det er kanskje ikke så rart, for til daglig finner du Jostein i Dalen i Telemark, der han driver.Dalen Villmarkssenter. Det er hit BBC, National Geographic, NRK og en
rekke naturfotografer fra inn- og utland reiser når de skal filme og fotografere ville dyr, som kongeørn, ugler, hauk og gaupe. Jostein har en unik kunnskap om natur og dyreliv, og legger til rette for at besøkende fotografer skal få tatt de beste bildene.

Det blir også salgsutstilling med flere av hans fantastiske naturbilder fredag
og lørdag, under Tid for Tømmer.

Sett av datoen 19. juni for en fantastisk flott familieforestilling i Kultursalen i Hov. Salgsutstillingen står oppe fredag 19. og lørdag 20. juni.

  • Last Updated: 03.01.2020
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

fr. 19. juni 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jostein Hellevik - Nordens beste naturfotograf
Your Recently Viewed Pages