Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

JUBILEE

Overview

Jubilee. Regi: Derek Jarman. USA 1981. Aldersgrense: 15 år. Språk: engelsk. Tekst: utekstet. DCP, 1t 36min.
Derek Jarman var 36 år da punken kom, og var for gammel og for middelklasse til å la seg oppsluke av storkjeftet ramp som preiket anarki. Likevel var fascinasjonen for det som foregikk i London og tidens nye estetikk en inspirasjonskilde til å utforske fenomenet. Med Pamela Rooke – også kjent som Jordan/Jordan Mooney – og Adam Ant og Toyah Wilcox i nøkkelroller viser Jubilee dronning Elizabeth I som skuer inn i framtiden, hvor hun ser et kongerike befolket av pene gutter, morderiske jentegjenger og ondskapsfulle politistyrker.
Jubilee er snedig og satirisk og har et fantastisk soundtrack som inneholder en minneverdig versjon av «Rule Britannia», og filmen er både et verdifullt dokument av tidsepoken og et glitrende eksempel på punkfilm.
Se her for info om, og kjøp av, Cinematekets filmkort.
Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 26. januar 2022 20:00 21:40

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
JUBILEE
Your Recently Viewed Pages