Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Fredrikstad

Jubileumskonsert Glommafestivalen - Dum Dum boys, Timbuktu & Damn og Madcon

Overview

Jubileumskonsert med DumDum Boys, Timbuktu & Damn og Madcon! Glommafestivalen feirer 30 års jubileum med DumDum Boys, Timbuktu & Damn, samt Madcon på en og samme kveld. Sikre deg rabatterte billetter frem til 31. desember!

 

Under åpningen av Glommafestivalen 2019 står tre av Nordens største band og artister på scenen. Dumdum Boys har befestet sin posisjon som et av Norges viktigste rockeband. Fra 1979, da Prepple Houmb ble med i punkbandet Vannskrækk, til albumet Armer og Bein fra 2018 har bandet servert en rekke hits, med underfundige tekster og fete riff. Låter som Splitter pine, Blind, Slave, En vill en, Metallic Hvit, Enhjørning og Tyven Tyven står på lista når DumDum Boys kommer til Fredrikstad.

 

Timbuktu & Damn er kjent for sine fantastiske liveshow, proppfulle av spilleglede og energi. Jason Diakité Timbuktu er en Skandinavias mest populære artister, og har tidligere gjort forrykende konserter under Månefestivalen i Gamlebyen. Med åttemannsorkesteret Damn blir dette en musikalsk opplevelse som blander funk, reggae, folkemusikk, blues og Vest-afrikanske toner. Hits som Alla vil till himmelen, Resten av ditt liv og Det löser seg vil garantert få Dampskipsbrygga til å koke.

 

Først ut denne kvelden er Madcon. Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam tar med seg fullt band for å legge ekstra trøkk på monsterhittene Beggin, Don´t worry og Glow. Låten Beggin ble en topp 10 hit i store deler av Europa og fikk 10 uker på den prestisjetunge Billboard-lista. Den gjorde Madcon til et internasjonalt navn og førte til samarbeid med store stjerner som Kelly Rowland, Estelle, Ludacris,Ne-Yo, Rick Ross, Snoop Dogg og ikke minst Ray Dalton som var gjesteartist på landeplagen Don’t Worry som ble nok en suksess i Europa for den norske duoen.

 

  • Last Updated: 25.03.2019
Dates

on. 26. juni 2019 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jubileumskonsert Glommafestivalen - Dum Dum boys, Timbuktu & Damn og Madcon
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad