VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

Jubileumskonsert Marinemusikken

  • Elvespeilet, Ælvespeilet , Storgt. 164, Porsgrunn
  • 23. oktober 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Marinemusikken feirer 200 år!
I 2020 var det 200 år siden Kongelige norske marines musikkorps ble etablert. Selve jubileumskonserten ble stoppet av pandemien. Det er med stor glede at vi nå kan invitere til en utsatt jubileumsfeiring. Bli med på en musikalsk reise gjennom avdelingens historie der du både får høre musikk fra korpsets barndom til moderne slagere, og et helt nyskrevet verk skrevet spesielt for anledningen.
Med på konserten har Marinemusikken med seg to solister som har opptrådt mye med korpset de siste åra, den fantastiske sangeren Jannike Kruse og den verdenskjente trompetisten Ole Edvard Antonsen.

Programmet er akkurat slik du forventer det på en jubileumskonsert. I tillegg til musikken du elsker at korpset spiller, får du høre noe du ikke har hørt før. Det blir både korpsmusikk, klassisk musikk og swingende jazz- og poplåter. Korpsets tidligere sjefsdirigent Leif Arne Pedersen leder korpset denne kvelden.

Jannike Kruse er en norsk sanger og skuespiller, kjent fra en rekke tv-serier, musikaler og filmer. Hun har gitt norsk stemme til et stort antall Disney- og andre tegnefilmfigurer. Hun har gitt ut plater bl.a. med Marinemusikken og hadde våren 2020 hovedrollen i oppsetningen av musikalen basert på filmen Så som i himmelen. Marinemusikkens mest strømmede låt er nettopp Jannike Kruse som synger Gabriellas sång fra denne filmen.

Ole Edvard Antonsen er en av verdens fremste trompetsolister i dag og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner. De siste årene har han opptrådt med orkestre og på festivaler verden rundt. Hans bemerkelsesverdige allsidighet som musiker, gjør at han er like mye på hjemmebane i klassisk musikk som innen pop/rock og jazz. Han har utgitt en lang rekke CDer, bl.a. "The Golden Age the Cornet" der Marinemusikken står for akkompagnementet. På konserten får publikum høre utdrag fra CD-en  "Landscapes" som har solgt til gull-trofé.

  • Last Updated: 28.09.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 23. oktober 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Jubileumskonsert Marinemusikken
Your Recently Viewed Pages