Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Judy Collins & Jonas Fjeld med Chatham County Line

Overview

Judy Collins, Jonas Fjeld og bluegrassbandet Chatham County Line kommertil Ullensaker Kulturhus med sin americanainspirerte konsert Winter Stories. Dette blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladede låter fra en sjelden samling musikere.

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, i spedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang.

‑ Vi båndet over vår felles kjærlighet for stor musikk, sier Fjeld.   ‑ Og jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen, forteller Collins.

Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt.

‑ Jeg visste at Jonas og Chatham County Line ville passe meg bra, sier Judy. Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio. Mellom øvingene fortalte vi historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen, fortsetter hun.

Judy Collins, Jonas Fjeld og Chatham County Line tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til Ullensaker Kulturhus for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

  • Last Updated: 26.09.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

sø. 9. februar 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Judy Collins & Jonas Fjeld med Chatham County Line
Your Recently Viewed Pages